Υπηρεσίες : 48 | Επαγγελματίες : 79
 
 
    
Αναζήτηση σε Επαγγελματίες Υπηρεσίες
Γράψτε παραπάνω τον όρο αναζήτησης σας π.χ. "υδραυλικά" ή "ιδιαίτερα";
 
 
Πρόσφατες Αναζητήσεις
 
Σαρακίνικο ιδιαίτερα freddo network δωμάτια προβλέψεις λογιστής
 
 
Καιρός
 
 
 
Τελευταία Νέα
 
17/10/2010, Κερδίστε χρήματα εύκολα και γρήγορα
6/5/2010, Η easyBizz.gr έρχεται δυναμικά
 
 
Newsletter
 
Γραφτείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις προσφορές των συνεργατών μας!


 
Διαφημίσεις Google
 
 
 

Το easyBizz.gr δεν είναι ένας ακόμα επαγγελματικός κατάλογος. Είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης τιμών για υπηρεσίες που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Το easyBizz.gr αποτελεί εργαλείο τόσο στα χέρια των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών. Οι επαγγελματίες μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο κόστος να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους εισάγοντας τις απαραίτητες πληροφορίες στον χώρο που τους διαθέτει η easyBizz.gr, ενώ οι καταναλωτές, μπορούν να αναζητήσουν με απλά κριτήρια υπηρεσίες ή προϊόντα που θέλουν.

Πολύ σημαντικό είναι το στοιχείο της εισαγωγής της τιμής της υπηρεσίας ή του προϊόντος έτσι ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις όπου τα αποτελέσματα θα ταξινομούνται με βάσει την τιμή, από το φθηνότερο στο ακριβότερο. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, οι καταναλωτές επιθυμούν να βλέπουν τις τιμές υπηρεσιών ή προϊόντων γιατί τους βοηθά να αποφασίζουν και να πραγματοποιούν αγορές γρήγορα, ενώ μπορούν να κάνουν συγκρίσεις.

Για τους επαγγελματίες η εισαγωγή της τιμής είναι επίσης σημαντικό στοιχείο, καθώς μπορούν να βλέπουν άμεσα πως κινείται ο ανταγωνισμός και να πραγματοποιούν διορθωτικές κινήσεις στην τιμολογιακή τους πολιτική ή να κάνουν προσφορές.

Η easyBizz.gr με συνέπεια και επαγγελματισμό έχει στόχο να αποτελέσει τον αναντικατάστατο «βοηθό» για καταναλωτές και επαγγελματίες και να δώσει ώθηση στην ελληνική αγορά.

easyBizz.gr
Σύνδεση Χρηστών
Εγγραφή Νέων Χρηστών
Οδηγίες δημιουργίας προφίλ
Όροι χρήσης
Υπηρεσίες
Προώθηση μέσω του easyBizz.gr
Διαφημιστείτε
Κατασκευή ιστοχώρου
Πληροφορίες
Η εταιρεία
Επικοινωνία
Τι είναι το easyBizz.gr
Ευκαιρίες εργασίας
Σύνδεσμοι
TopHost
Asprimera
Copyright © 2010 easyBizz.gr