Υπηρεσίες : 48 | Επαγγελματίες : 79
 
 
    
Αναζήτηση σε Επαγγελματίες Υπηρεσίες
Γράψτε παραπάνω τον όρο αναζήτησης σας π.χ. "υδραυλικά" ή "ιδιαίτερα";
 
 
Πρόσφατες Αναζητήσεις
 
Σαρακίνικο ιδιαίτερα freddo network δωμάτια προβλέψεις λογιστής
 
 
Καιρός
 
 
 
Τελευταία Νέα
 
17/10/2010, Κερδίστε χρήματα εύκολα και γρήγορα
6/5/2010, Η easyBizz.gr έρχεται δυναμικά
 
 
Newsletter
 
Γραφτείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις προσφορές των συνεργατών μας!


 
Διαφημίσεις Google
 
 
 

Καλώς ήρθατε στο easyBizz.gr

Με την εγγραφή σας στον ιστοχώρο μας αποκτάτε πρόσβαση στον πιο δυναμικό χώρο διαφήμισης, το διαδίκτυο. Μέσω του easyBizz.gr θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρηση ή την δραστηριότητά σας αποτελεσματικά και εξασφαλίζετε ότι χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν για εσάς και τις υπηρεσίες σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την easyBizz.gr για την προβολή των υπηρεσιών σας.

Οδηγίες δημιουργίας προφίλ

Το easyBizz.gr έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και την ευχρηστία του. Μέσα από τις ευκολόχρηστες σελίδες του, μπορείτε σε λιγότερο από 5 λεπτά να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό μικρο-ιστοχώρο. Ας ξεκινήσουμε!

Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία εγγραφής σας, είναι σημαντικό να διαθέτετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί και σαν μοναδικό όνομα χρήστη.

Η πρόσβαση στην σελίδα δημιουργίας προφίλ εξασφαλίζεται κάνοντας κλικ στην αρχική σελίδα του easyBizz.gr

register1.png επάνω δεξιά

                               ή εναλλακτικά κάτω αριστερά register2.png

Μόλις επιλέξετε την εγγραφή, θα οδηγηθείτε στην οθόνη συμπλήρωσης των βασικών στοιχείων ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Σημειώστε ότι τα πεδία που στην ονομασία τους εμφανίζεται ο αστερίσκος είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν.

1.       1. Εισάγετε το email σας και πατάτε το link «Δείτε την διαθεσιμότητα» για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δεν έχει κάποιος άλλος χρήστης χρησιμοποιήσει το ίδιο.

check availability.png

2.       2. Εισάγετε έναν μυστικό κωδικό ασφαλείας τον οποίο θα γνωρίζεται μόνο εσείς.

Ο μυστικός κωδικός εξασφαλίζει την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Φροντίστε να είναι κάτι το οποίο θα θυμάστε εύκολα αλλά θα είναι αρκετά πολύπλοκο ώστε να μπορεί να το μαντέψει κάποιος. Ένα καλό παράδειγμα κωδικού είναι το Ts@kmak!34. Ο κωδικός θα πρέπει να εισαχθεί 2 φορές για επιβεβαίωση.

3.       3. Εισάγεται το όνομα και το επώνυμό σας

4.     4. Επιλέξτε τον Νομό στον οποίο βρίσκεται η επιχείρησή σας

5.       5. Επιλέξτε τον Δήμο ή την Κοινότητα στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση σας. Σε περίπτωση που η περιοχή που ψάχνεται δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων μας, επιλέξτε «Δεν βρίσκω την περιοχή μου»

6.       6. Επιλέξτε την επαγγελματική κατηγορία στην οποία ανήκετε, π.χ. «Αυτοκίνητο & Μοτο». Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επαγγελματική σας κατηγορία επιλέξτε «Δεν βρίσκω την κατηγορία μου»

7.       7. Επιλέξτε την επαγγελματική ειδικότητα στην οποία ανήκετε, π.χ. «Αγοραπωλησίες Αυτοκινήτων». Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επαγγελματική σας κατηγορία επιλέξτε «Δεν βρίσκω την ειδικότητα μου»

8.     8. Εισάγετε Διεύθυνση, Τ.Κ., Επωνυμία, Τηλέφωνα, FAX, Κινητό τηλέφωνο. Όλα αυτά τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Εάν δεν διαθέτετε κάποιο από αυτά, μπορείτε να εισάγεται μια παύλα όπως φαίνεται στο παράδειγμα.  Εάν δεν θέλετε κάποιο από τα στοιχεία αυτά να μην είναι ορατά στους πελάτες σας, τότε μπορείτε να μην επιλέξετε την επιλογή «Ορατό» όπως φαίνεται στο παράδειγμα

9.       9. Εισάγετε το email που θέλετε οι πελάτες σας να επικοινωνούν μαζί σας, την διεύθυνση της ιστιοσελίδας σας εάν διαθέτετε και τέλος προαιρετικά το ονοματεπώνυμο αυτού που σας σύστησε το easyBizz.gr. Εάν η εγγραφή σας έγινε μέσω του δικτύου πωλήσεων μας, τότε εισάγετε τον κωδικό του πωλητή μας, όπως στο πιο κάτω παράδειγμα.

10. 10. Επιλέξτε «Με ενδιαφέρει να απολαμβάνω αναβαθμισμένες διαφημιστικές υπηρεσίες από το easyBizz.gr και θέλω να αγοράσω ένα από τα πακέτα του», εάν θέλετε να συνεργαστείτε με την easyBizz.gr, απολαμβάνοντας το πλήρες πακέτο υπηρεσιών. (Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πακέτο των υπηρεσιών μας στην διεύθυνση http://www.easybizz.gr/index.php?func=page_cms&page_id=2206). Προσοχή! Εάν θέλετε να γίνετε premium πελατης της easyBizz.gr, πρέπει να υποχρεωτικά να επιλέξετε την συγκεκριμένη επιλογή.

11.   11. Επιλέξτε «Θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου για να αναβαθμίσω την καταχώρηση μου», εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορείτε να εγγραφείτε on-line και θέλετε την βοήθειά μας

12.   12. Επιλέξτε «Με ενδιαφέρει να αγοράσω διαφημιστικό χώρο στο easyBizz.gr. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου», », εάν θέλετε απλά να εγγραφείτε ως δωρεάν χρήστης του easyBizz.gr αλλά θέλετε να αγοράσετε διαφημιστικό χώρο σε κάποιες από τις σελίδες του easyBizz.gr (banners)

13.    13. Επιλέξτε «Δεν θέλω τίποτα από τα παραπάνω», εάν θέλετε απλά να εγγραφείτε ως δωρεάν χρήστης του easyBizz.gr

14.   14. Αφού επιλέξετε το είδος της εγγραφής σας, συμπληρώνετε την λέξη που βλέπετε στην ειδική εικόνα

151 15.  Διαβάστε και τσεκάρετε τους όρους χρήσης

16.    16. Επιλέξτε αποδοχή

17.  17. Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα αποσταλεί ένα email από τον λογαριασμό info@easybizz.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει ως ID χρήστη και θα πρέπει να κάνετε κλικ στο link «Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο easyBizz.gr. Μόλις θα έχετε ολοκληρώσει αυτό το βήμα, θα έχετε πλέον αποκτήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο easyBizz.gr

Τι είναι ο Δωρεάν λογαριασμός;

Ο δωρεάν λογαριασμός δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να σας αναζητήσουν με τα βασικά σας στοιχεία μέσα από την μηχανή αναζήτησης του easyBizz.gr, αλλά δεν έχει κανένα από τα προνόμια που έχει η πληρωμένη premium εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια αυτά μπορείτε να βρείτε στην σελίδα http://www.easybizz.gr/index.php?func=page_cms&page_id=2206.

 

18.   18. Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν εγγραφής θα οδηγηθείτε στην σελίδα εισόδου στο easyBizz.gr. Εκεί επιλέξτε το link «Είσοδος στο easyBizz.gr»

19.   19. Στο σημείο αυτό έχετε οδηγηθεί στην σελίδα εισόδου του ονόματος χρήστη και του μυστικού κωδικού σας και τα εισάγετε για μπείτε στο easyBizz. Ως εγγεγραμμένος πλέον χρήστης

20.   20. Εάν κατά τη διάρκεια δημιουργίας του προφίλ σας είχατε επιλέξει «Με ενδιαφέρει να απολαμβάνω αναβαθμισμένες διαφημιστικές υπηρεσίες από το easyBizz.gr και θέλω να αγοράσω ένα από τα πακέτα του», θα οδηγηθήτε στο e-shop για την αγορά του διαφημιστικού πακέτου που σας ενδιαφέρει. Επιλέγετε το πακέτο και στην συνέχεια τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω paypal, το premium προφίλ σας θα ενεργοποιηθεί άμεσα. Εάν πληρώσετε μέσω τραπέζης, θα ενεργοποιήσουμε εμείς το premium προφίλ σας, μόλις μας στείλετε το αποδεικτικό της τράπεζας για την κατάθεση των χρημάτων

 

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας

Η ομάδα της easyBizz.gr

 

easyBizz.gr
Σύνδεση Χρηστών
Εγγραφή Νέων Χρηστών
Οδηγίες δημιουργίας προφίλ
Όροι χρήσης
Υπηρεσίες
Προώθηση μέσω του easyBizz.gr
Διαφημιστείτε
Κατασκευή ιστοχώρου
Πληροφορίες
Η εταιρεία
Επικοινωνία
Τι είναι το easyBizz.gr
Ευκαιρίες εργασίας
Σύνδεσμοι
TopHost
Asprimera
Copyright © 2010 easyBizz.gr